Belysningsmässa i Hong Kong, Lighting fair 2014

Denna veckan är jag på plats i Hong kong och har idag varit första dagen på den stora belysningsmässan Lighting fair 2014. Massvis med kinesiska leverantörer och några externa företag som ställer ut sina belysningsprodukter.

Som alltid ger det mycket inspiration att gå på mässa samtidigt som det är mycket man inte bryr sig alls om.  Idag har jag minst 100 gånger blivit tillfrågad: ”Hi sir, do you want led lighting?” Kanske inte världens bästa pitch eftersom allt är LED.

På Xcen jobbar vi med fokus på armaturer för ljus i butiker, så det har varit vårt fokus här på mässan. Och vi har hittat en del smarta saker. En sak vi letar efter är att utöka och förbättra vårt sortiment av aluminiumprofiler för ledstrips. Jag vill kunna erbjuda den bästa hyllbelysningen för butiksinredning och då är rätt aluminiumlister en bra produkt. Och efter dagen så är jag övertygad om att vårt sortiment kommer utökas.

Sen har vi hittat snygga spotlights för skenor och en del smart kopplingar. Dessutom har vi träffat våra mycket kompetenta leverantör och diskuterat nya produkter med dem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s