Spotlights spjut till butiksställ och roll-up

Igår var jag på ICA Maxi i Västra hamnen i Malmö och handlade. Yrkesskadad som man är så tittar jag mer på butiksbelysningen än på varorna i en affär. Ica Maxi har byggt om, och det känns inte riktigt färdigt. Men mycket belysning är det, i taket och i alla möjliga olika ställ. Bland annat så används mäss-spotten Balder i några ställ.

Display spotlight Balder är ett enkelt och smidigt spotlight-spjut som passar till butiksställ, mässor och roll-ups.

Spotlightspjutet fästes med antingen ett klämfäste med vingmutter eller så finns det en modell med förborrade hål i vilka man skruvar fast displayspotlighten ovanifrån. Så som det är gjort i  bilden nedan.

Spotlight till butiksställ

 

12V display spotlight Balder med skruvfäste monterat i butiksställ. Här används halogenlampa, men detta spotlightspjut kan också fås med ledlampa

Display spotlighten Balder finns som sagt med två olika fästen och för två olika spänningar. 230V eller 12V. 230V spotlighten kopplar man in direkt till vägguttag. Enklast när man behöver belysning till roll-ups och mässor.

Skapar man belysning till butiksställ och skall ha flera spottar i rad, kan det vara smidigare att använda 12V varianten. Då kopplar man ihop flera spotlights, som sedan ansluts till en 12V transformator och den i sin tur ansluts till vägguttag.

Display spotlight Balder kan fås med led lampa eller halogenlampa. Fördelen med ledlampan är att den inte blir så varm, vilket är bra då produkterna den belyser inte tar skada. En annan fördel med att använda ledlampa i denna mäss-spotlight är att den blir mycket mer hållbar och tål att sättas upp och tas ner många gånger.

Läs mer om och handla spotlights på arm i Xcens webshop

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s